Een nieuwe hypothecaire lening nodig?
Het stappenplan van hypo.wijzer

 1. 1 opmaken van een financieel plan

  De eerste stap is luisteren naar jouw verhaal. Wat willen jullie en welke maandlast is haalbaar voor jullie? We brengen alles in kaart met een duidelijk financieel plan. Zo weet je waar je aan toe bent voor je aan je huizenzoektocht begint.

 2. 2 ondersteunen bij het bieden

  Woning gevonden? Dan begeleiden we je met handige tips om een goed bod te doen. Daardoor omzeil je gemakkelijk de valkuilen en sta jij sterk in je schoenen voor het onderhandelen en de lening van je woning.

 3. 3 vergelijken van kredietverleners

  Nadat je een bod hebt uitgebracht spreken we snel terug af. We verkennen het gepaste aanbod voor jullie situatie: een vaste of variabele rentevoet en welk pakket van welke kredietverstrekker is interessant voor jullie?

 4. 4 aanvragen van je krediet

  Na overleg kies je de kredietoplossing die jij wil, en sturen we de kredietaanvraag voor je op. Specialisten van de kredietverstrekker buigen zich er nogmaals over en door jullie handtekening is de kredietaanvraag definitief.

 5. 5 opstellen van je kredietdossier

  Na de definitieve goedkeuring van het kredietaanbod maken we je kredietdossier op voor de notaris. Jij kiest de notaris, of we bevelen je een notaris aan als je dat wil. En daarna kan jij de compromis en de overeenkomst tekenen met een gerust hart!wij verkennen

wij adviseren

wij begeleidenWaarom samenwerken met hypo.wijzer?

Tijdsbesparend

Je hoeft zelf geen banken meer af te lopen en telkens je verhaal te doen. Eén keer je verhaal tegen onze expert en klaar!

Onafhankelijk advies

We kijken naar wat jij wil en jouw verhaal. Vandaaruit selecteren we het aanbod dat jou de meeste voordelen oplevert.

Vlotte opvolging

Je kan rekenen op onze begeleiding vanaf je zoektocht naar een woning tot je de sleutel in handen hebt!

Maak snel een afspraakWe kregen antwoord op al onze vragen. Een correcte afhandeling van het dossier. We voelden ons als klant niet het zoveelste nummer. Echt een persoonlijke benadering. Wij zijn tevreden.

Nele Smet
ONZE GARANTIES

 • We regelen het dossier voor jou
 • 1 rechtstreeks contactpersoon
 • Onafhankelijke en lokale speler
 • Sterke expertise op jouw maat

JOUW VOORDELEN

 • Transparant en gratis advies
 • Tijd- en vaak geldbesparend
 • Afspraak overdag of ‘s avonds
 • De hypothecaire lening die bij jou past


© 2021 hypo.wijzer is een merknaam van Kantoor Laureys B.V. - ONR BE 0871.596.369 - afspraak - privacy policy - cookiebeleid - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt hypo.wijzer gebruik van cookies. Meer informatie   OK