Waar hebben jullie een kantoor? Hoeveel kan ik lenen? Wat is het maximumbedrag dat ik kan bieden op de woning die ik wil? Kom ik best eerst langs voor ik naar woningen ga kijken? Of beter als ik een specifieke woning op het oog heb? Wat zijn de extra kosten? Wat kost hypo.wijzer mij? Kan ik mijn huis alleen kopen? Waarom vergelijken tussen banken? Kan ik niet beter zelf banken vergelijken? Waar leen ik het goedkoopst? Wat is het verschil tussen hypo.wijzer en de bank? Op hoeveel jaar kan ik lenen voor een woning? Wanneer is het interessant om mijn lening te herbekijken?

Waar hebben jullie een kantoor?

Je vindt hypo.wijzer op de volgende kantoorlocaties:

  • Lokeren, Tweebruggenstraat 15 (N70)
  • Destelbergen, Scheldelaan 3c (Dendermondesteenweg)
  • Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 39Hoeveel kan ik lenen?

Om te weten hoeveel je kan lenen voor een woning, raden we je aan om langs te komen in ons kantoor. Dan bekijken we jouw situatie -inkomen, duurtijd, je specifieke wensen- en stellen we een financieel plan op. Daardoor weet je hoeveel je kan lenen.
Wat is het maximumbedrag dat ik kan bieden op de woning die ik wil?

Om te weten hoeveel je specifiek kan bieden en/of lenen, kom je best even langs voor je zoektocht bij ons. Ook bij het bieden op de woning kunnen we je handige tips en tricks geven!
Kom ik best eerst langs voor ik naar woningen ga kijken? Of beter als ik een specifieke woning op het oog heb?

Dat kan allebei. Vooraf langskomen is handig om je budget te kennen en om te weten hoever je kan gaan en wat je mogelijkheden zijn. Als je wel al ongeveer weet hoeveel je kan lenen, kan je ook afspreken als er al een verkoopovereenkomst is. In beide gevallen gaan we tot het uiterste voor jou!
Wat zijn de extra kosten?

De belangrijkste kosten die bovenop een lening komen kijken zijn de notariskosten en verkooprechten. Het is goed om dat in je achterhoofd te houden als je een woonlening aangaat. Eén ding is zeker: aan ons betaal je niets.
Wat kost hypo.wijzer mij?

Niks. Nada. Noppes. Uiteraard krijgen we wel een vergoeding, maar die komt van de kredietverstrekker die jij kiest. Dat bedrag is wettelijk bepaald, dus ben je zeker dat we onafhankelijk advies verlenen.
Kan ik mijn huis alleen kopen?

Of je een woning kan kopen hangt af van verschillende factoren. Heb je eigen inbreng, wat kunnen je maandelijkse lasten zijn, hoe ver wil je springen, …. Iedere situatie is anders. Daarom plan je best even een afspraak in met onze expert.

Als je beter nog even spaart of een woning van een ander budget aanschaft, zeggen we je dat ook eerlijk. Transparant advies is het beste advies!
Waarom vergelijken tussen banken?

Elke kredietverlener werkt anders. De ene bank legt een hoop voorwaarden en verplichtingen op, andere zijn milder. Bovendien leggen ze ook andere accenten. De een is interessanter als je duurzaam wil bouwen, de ander spitst zich toe op grote vermogens. Het kan zijn dat je klant blijft bij je eigen bank, maar dat je beter je lening bij een andere kredietverstrekker afsluit. Vergelijken is àltijd goed om de beste aanbieding te krijgen.
Kan ik niet beter zelf banken vergelijken?

Dat kan je zeker doen, maar hou er rekening mee dat het een tijdsrovende klus is om élke kredietverstrekker te contacteren. Het voordeel van hypo.wijzer is dat het je tijd bespaart en je onafhankelijke raad krijgt over de verschillende aanbiedingen. Handig toch?
Waar leen ik het goedkoopst?

Bij welke bank je het goedkoopste of het beste leent hangt af van verschillende factoren. Wil je een vaste of variabele lening? Wat is de huidige rentevoet? Welke duurtijd wil je en welke maandelijkse lasten wil je betalen? We bekijken het hele pakket van verschillende kredietverleners, want meestal hangt de woonlening vast aan bepaalde voorwaarden.
Wat is het verschil tussen hypo.wijzer en de bank?

Bij een bank krijg je één enkel aanbod, maar hypo.wijzer vergelijkt het aanbod van verschillende banken en kredietverleners. We gaan tot het uiterste, zodat jij het best mogelijke bod krijgt.
Op hoeveel jaar kan ik lenen voor een woning?

Best is om hiervoor een afspraak te maken met ons. De looptijd hangt bovendien af van de kredietverstrekker, dus als je dit belangrijk vindt nemen we dat mee in je financieel plan.
Wanneer is het interessant om mijn lening te herbekijken?

Bij een dalende rentevoet of als je een financiële meevaller hebt, kan een herfinanciering interessant zijn. En ook als de resterende looptijd van je lening minstens tien jaar is. Maar eveneens als je kapitaal wil bijlenen of heropnemen, of als je de maandelijkse lasten wil aanpassen.

Let wel op voor de kosten, zoals een wederbeleggingsvergoeding, die bij een herfinanciering komen kijken. Samen met jou bekijken het totaalplaatje en zien we of je met een herfinanciering geld kan besparen.

Toch nog een andere vraag?

Neem contact op met onze hypo.wijzer.© 2021 hypo.wijzer is een merknaam van Kantoor Laureys B.V. - ONR BE 0871.596.369 - afspraak - privacy policy - cookiebeleid - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt hypo.wijzer gebruik van cookies. Meer informatie   OK